ДОБРОДОШЛИ НА ДРУЖЕЊЕ, УЧЕЊЕ, ВЕЖБАЊЕ!

Овим просторима се разбија стереотип и предрасуде које обично важе за наставу физичког васпитања.  Показано је  да се савремене методе електронског учења и учења на даљину веома успешно могу применити и на учење предмета који се никако не одвија за рачунаром. Вешто и необично употребљен социјални софтвер за активности наоко неспојиве са рачунарима и Интернетом.    

 http://www.youtube.com/watch?v=rNG1BwZbTGQ

Идеја да се ученицма приближи школа путем канала комуникације који су њима блиски, генерално није нова, али у области физичког васпитања, нарочито на нашим просторима, свакако јесте. Могућност да ученици на једном месту виде различите спортове и технике  сигурно ће им помоћи да систематизују знања стечена на часовима, науче када нису били присутни или се подсете нечега што су заборавили. Ученици можда немају мотивацију да сами претражују интернет у потрази за одговарајућим видео материјалима, али ако су линкови добро организовани и систематизовани, што је случај са простором, онда то представља непроцењиву педагошку вредност.

Advertisements

О miraspasic

https://miraspasic.wordpress.com/ https://sites.google.com/site/cvmirjanaspasic/ http://mspasic61.blogspot.com/ https://twitter.com/#!/miraspasic http://www.facebook.com/miraspasic
Овај унос је објављен под УВОД. Забележите сталну везу.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s